Kerana suaminya terlalu hensem gila, isteri enggan tuntut cerai dengan suaminya kaki pukul

Memang benarlah apa yang sering diperkatakan bahawa rupa bukanlah segala-galanya dalam perhubungan, ini kerana ia takkan bertahan lama, selain rasa insecure, ia juga boleh ‘makan diri’ seseorang yang memilihnya.

Hanya kerana terlalu tampan, seorang wanita dari China ini enggan failkan cerai dengan suaminya yang kaki pukul biarpun dah 3 tahun kena hadap perkara tersebut.

“Dia terlalu tampan, saya tak boleh tinggalkan dia walaupun sesaat.”

Enggan Cerai Sebab Suami Handsome

Sumber: Mirror Media

Menurut China Press menerusi WORLD OF BUZZ, mereka mula berkenalan pada 3 tahun lepas, pada waktu itu, umur wanita ini baru sahaja 20 tahun, mereka jatuh cinta dan terus kahwin lepas 2 bulan dating.

Perkahwinan tidaklah seindah yang disangka, seringkali berlaku pertengkaran antara mereka berdua sehingga melibatkan keganasan fizikal, sumber melaporkan bahawa isteri dipukul, ditendang ,ditumbuk sampaikan ada bekas lebam dan bengkak dekat anggota badan wanita itu.

Sumber melaporkan bahawa, si suami dah failkan cerai terhadap wanita tersebut kerana fikir bahawa rumahtangga mereka tidak boleh diselamatkan lagi jika ia masih diteruskan. Bagaimanapun, wanita itu tak nak!

Enggan Cerai Sebab Suami Handsome 2

Sumber: YouTube

Sepanjang 3 tahun perkahwinan mereka, wanita ini menyatakan bahawa dengan hanya lafaz maaf dia terus move on. Alasannya tak nak bercerai dengan lelaki itu adalah :

  • Dia adalah cinta pertama jadi tak mudah nak lepaskan
  • Dia mempunyai pegangan kalau seorang wanita dah jalinkan hubungan, dia kena sentiasa taat dan setia walaupun apa jua yang berlaku.
  • Suaminya terlalu tampan, mungkin susah nak cari lelaki setampan dia selepas ini.

Wanita ini kata suaminya itu lagi helok daripada Kris-Wu, penyanyi dan pelakon kacukan Cina dan Kanada. Gambar dekat atas tu.

Isteri Enggan Tuntut Cerai Dengan Suami Kaki Pukul, Hanya Sebab Terlalu Hensem

Terkini

Berita Berkaitan