Murahnya nyawa umat Islam dibunuh kejam di Hari Arafah ?

Ini bukan berlaku di Palestin, tetapi di Tanah Melayu apabila seorang Islam maut dibunuh disaksikan isteri dan anaknya yang kecil oleh seorang kafir harbi lagak askar Zionis dajjal.

Dengan wajah angkuh, dia sempat lagi biadab tunjuk tanda isyarat lucah selepas puas hati berjaya korbankan nyawa seorang Muslim macam samseng.

Tiada perasaan kesal atau bertolak ansur di riak mukanya seolah dendam dengan orang Melayu yang sering mengalah toleransi segala tuntutan kaum pendatang tidak sedar diri ini.

Mangsa maut di tengah lebuh raya PLUS dekat simpang Southville pada petang hari Arafah ketika umat Islam berpuasa sunat menjelang Aidiladha dalam perjalanan balik ke kampung.

Setakat ini, kes disiasat mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan kerana bunuh yang jika sabit kesalahannya, boleh dihukum gantung, namun apakah ada keadilan buat keluarga mangsa?

Ramai netizen lahir kebimbangan kes ini bakal jadi seperti kes arwah Adib dibunuh perusuh Hindu konon tiada bukti kukuh dengan suspek dilepas mahkamah dan lari pula ke luar negara.

Begitu juga kes tragik langgar lari mati di Pulau Pinang apabila pemandu mabuk gelak bunuh wanita Melayu berniaga kuih tepi jalan, turut dibebas. Inilah nasib malang Islam di Malaysia.

Mereka dibunuh tanpa belas ihsan dan tiada pembelaan kerana pemerintahan rejim diktator PHiraun bukan peduli mengenai umat Islam demi bodek kuasa kafir dajjal laknatullah! 😡

#PHJahanamIslam
#Aidiladha1440

Sumber: Facebook

Terkini

Berita Berkaitan