Kerana kedai ‘air buah viral’, pemilik kereta ini gigih tutup nombor plate dengan tuala takut kantoi dengan bini…

Selepas diserbbu pihak Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Negeri Terengganu, kedai makan yang dikatakan kerap dikunjungi ‘rider’ lelaki nampaknya kembali ber0perasi seperti biasa.

Tukar pelayann lelaki.
Menurut seorang pengguna TikT0k dikenali sebagai RaraNajwa, wanita yang dikatakan menjadi penarik utama kedai berkenaan telah menjadi tukang masak dan kesemua pelayann digantikan dengan lelaki.

Gigih tutup guna tuala.

Bagaimanapun, dalam vide0 yang dimuat naik pengguna TikT0k dikenali sebagai Karlamelacabello pula memaaparkan sebuah kereta dipercayai milik kenderaan menjadi perhatian ramai.

Dalam vide0 tersebut dapat dilihat kereta jenama Proton Pesona berwarna putih itu telah menutup nombor pendaftaran kenderaan tersebut dengan menggunakan tuala.

Karlamelacabello turut bersel0roh bahawa pemilik kenderaan tersebut melakukan itu kerana bimbaang sekiranya terkant0i dengan pasangan.

Sehubungan dengan perkongsian itu, rata-rata warganet seakan saling berkerjasama men1nggalkan pesan buat kaum isteri. Bahkan, mereka juga berharap agar pasangan mereka tidak melakukan taktik yang sama.

Isteri kena pekaa

“Gigih Tutup Guna Tuala” – Pemilik Kereta Tak0t Kant0i Singgah Kedai ‘Air Buah ViraI’ Raihh Perhatian Ramai

Terkini

Berita Berkaitan