Baru umum cerai pagi tadi, Zarina Anjoulie dah buat ‘review’ tayang dada di IG

Muat naik yang dilakukan Zarina Anjoulie Lavocah, 33 sememangnya mengundang pelbagai persoalan kepada netizen. Mana tidaknya, kenyataan berkenaan sudah bercerai membuatkan ramai terkejut lebih-lebih lagi dilakukan secara tiba-tiba.

Tiba2 tayang dada pulak

Anju juga bertindak menutup ruangan komen di posting tersebut walaupun telah mendapat ribuan tanda likes. Namun begitu, netizen telah mulai membanjiri ruangan komen di hantaran terbaru selebriti itu yang mempromosikan produk kesihatan.

Dia telah melakukan review produk kecantikkan dengan menayang dada dengan menulis kapsyen ‘hidup single be like..‘ merujuk kepada keadaan terkininya.

Ia seakan memberi bayangan berkenaan status dirinya yang memaklumkan sudah bercerai seperti didakwa dalam hantaranya pagi tadi.

 

Moga dipermudahkan segala urusan

 

Serius ke ni Anju

Ke saja2 je ni?

 

Katanya nak berehat beberapa hari

Walau bagiamanapun, belum ada sebarang penjelasan daripada selebriti tersebut berkenaan kontroversi yang sedang bertebaran sekarang.

Dalam salah satu perkongsiannya di IG story, Anju memaklumkan untuk beberapa hari Instagramnya akan dikendali oleh admin  bagi membuat posting produk-produk yang dipromosikan olehnya secara berbayar.

Terdahulu, selebriti yang lantang bersuara di media sosial dan tidak lekang dengan kontroversi ini telah bernikah dengan suaminya sekitar Julai 2020 di Pejabat Agama Islam Daerah Seremban Negeri Sembilan selepas empat tahun bergelar ibu tunggal.

Baru umum cerai pagi tadi, Zarina Anjoulie dah buat ‘review’ tayang dada di IG

Terkini

Berita Berkaitan